Translate

EnglishArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchFinnishFrenchGermanGreekHindiItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedishCatalanFilipinoHebrewIndonesianLatvianLithuanianSerbianSlovakSlovenianUkrainianVietnameseAlbanianEstonianGalicianHungarianMalteseThaiTurkishPersianAfrikaansMalaySwahiliIrishWelshBelarusianIcelandicMacedonianYiddish
Home arrow Galaxy
PDF Afdrukken E-mail

Doman Super Nova 8 Bar

Doman Super Nova 8 Bar

 

Waar 230 Volts machines te licht zijn, en 400 V beschikbaar is, biedt de Doman Supernova uitkomst. Deze machine is uitgerust met een 4500 Watt element, 8 Bar stoomdruk en een boilertemperatuur van 175 °C, waardoor de Supernova zeer geschikt is om in te zetten in fabrieken en grootkeukens waar HACCP regels van toepassing zijn. Ook levert deze stoomreiniger aansprekende resultaten als het gaat om het aanpakken van zware vervuiling die met conventionele schoonmaakmethoden lastig aan te pakken is.

Deze machine is desgewenst leverbaar met een stof-/waterzuiger, waarmee losgeweekt vuil meteen kan worden opgezogen. De Doman Supernova is uitgerust met een digitale display waarop zowel de boilertemperatuur is aangegeven als een urenregistratie wordt aangegeven.

Download de folder HIER
  


T e c h n i s c h e   g e g e v e n s
Voltage 400 Volt Opwarmtijd 9 min.
Wattage 4500 Watt Water vooraadtank 5 Liter
Werkdruk 8 Bar Stoom regelbaar Ja
RVS Boiler (inhoud) 4,5 Liter Slangaansluitingen 2 stuks Nee
Materiaal elementen Incoloy Chemie tank Ja
Aantal elementen 1 Garantie boiler 2 jaar
Max. temp. boiler 175 °C Garantie machine 1 jaar
Uittredende temperatuur 140 °C Gewicht machine 36 Kilo
Stoomopbrengst 133 L / min.
Stof/waterzuiger Optie 
< Vorige   Volgende >